HET CURRICULUM VITAE VAN DIONNE KATHLEEN

Als je een blijvende indruk wilt achterlaten bij het solliciteren moet je jezelf goed voorbereiden. Wat beter dan een C.V. dat eruit springt. Kijk je mee naar Curriculum Vitae van Dionne Kathleen.

KENMERKEN VAN HET CURRICULUM VITAE VAN DIONNE KATHLEEN

TOEPASSING

DIGITAAL + PRINT

UITVOERING

A4

MATERIAAL

NVT

EXTRA'S

INTERACTIEVE
CALL TO ACTION

GESLACHT

UNISEX

PRIJSKLASSE

€€€€

HET CURRICULUM VITAE VAN DIONNE KATHLEEN

Je hebt het vast een keer meegemaakt. Er komt ineens een functie vrij in het bedrijf waar je al zo lang wilt werken. Je zal alles op alles zetten om aangenomen te worden. Het begint meestal met een C.V. die uit de stapel geplukt moet worden.

ONTWERP

Dit was ook het geval voor Dionne. Een andere Curriculum Vitae dan al het andere in een organisatie waar de mensen vrij statisch zijn, heeft haar het gesprek doen scoren.
Het begint met kleurgebruik. De branding van Dionne Kathleen Creative, is overgenomen om consistent te blijven. Verder is er een branded foto toegevoegd en klikbare items. (voor de digitale versie natuurlijk)

Alle vaardigheden zijn gegroepeerd en met percentages aangegeven. Het C.V. bevat zo min mogelijk uitgeschreven tekst zodat je in één oog opslag kunt zien waar de krachten liggen. Er is nog ruimte overgelaten om een korte (persoonlijke)  introductie te schrijven, zodat de lezer iets meer van je achtergrond proeft.