HET GEBOORTEKAARTJE VAN AVAE MARIE

Avae Marie is geboren in december, vlak na kerst. Wij wilden haar geboorte op een lieve manier aankondigen. Kijk verder voor het roze-moderne Geboortekaartje van Avae Marie

KENMERKEN VAN HET GEBOORTEKAARTJE VAN AVAE MARIE

TOEPASSING

PRINT

UITVOERING

GEVOUWEN

MATERIAAL

300 GR.

EXTRA'S

LINERS +
MINI DATA KAARTEN

GESLACHT

MEISJE

PRIJSKLASSE

€€€€

HET GEBOORTEKAARTJE VAN AVAE MARIE

Op 27 december 2018 zijn we ouders geworden van onze derde spruit, het tweede meisje. Avae Marie Edora-Louise. Ze is vernoemd naar Ave Maria (wees gegroet/wees welkom) en ook naar haar paternale en maternale oma en grootoma’s.

Bij een wel doordachte naam hoort dan ook een wel doordachte kaart.

De derde zwangerschap was zo anders dan de eerste twee, dat voor haar een totally different approach aangenomen moest worden.

Het geboortekaartje zou modern, romantisch en anders worden.

ONTWERP

In overleg met mijn man, besloten wij een gevouwen kaart te nemen, omdat we dat bij Carah ook hadden gedaan. Op de één of andere manier zijn de kaartjes van de meiden nét dat beetje extra.

Nadat mijn zussen een gender reveal voor ons hadden geregeld, zijn we direct op zoek gegaan naar namen. Niets voldeed aan de zware eisen. Wij hadden immers al twee kinderen met aparte namen.

Toen de keuze was gevallen op Avae Marie, ben ik op zoek gegaan naar een lettertype die eer zou doen aan haar naam. Ons keus is gevallen op deze. De rest van het geboortekaartje zou daar omheen gebouwd worden.